Details woning

Hoofdweg 135 9695 AD Bellingwolde
Vraagprijs: € 479.000,-
Verkocht
Print dit object Terug naar het overzicht
Vroeger een melkfabriek, inmiddels een indrukwekkende vrijstaande woning in een natuurrijke omgeving. Dit huis met een verhaal combineert landelijke charme met moderne voorzieningen en een zeer ruim woongenot. Binnen vindt u één slaapkamer, een groot woongedeelte én een moderne woonkeuken met een aangrenzende werkkamer. Buiten geniet u van het groen van eigen perceel: uitgestrekte grasvelden en meerdere terrassen bezorgen u hier een vakantie in eigen huis.

Lichtovergoten leefruimte
Loop via de hal door naar het woongedeelte. Hier komt het licht u tegemoet: grote raampartijen rondom creëren in de woonkamer een uitstekende lichtinval. Dit natuurlijke daglicht wordt feilloos opgevangen door de houten vloer. In de woonkamer heeft u veel ruimte voor een zithoek en een flinke eethoek. Richt de eettafel bijvoorbeeld in bij de schuifpui, zodat u onder het eten uit kunt kijken over de groene buitenruimte.

Ook de keuken is heerlijk ruim; hier heeft u zeker ruimte om een (tweede) eethoek in te richten, zodat u een luxe woonkeuken creëert. Zowel uw gasten als uw gezin kunnen alvast aan tafel schuiven terwijl de pannen op het spreekwoordelijke vuur staan. Deze keuken is van alle gemakken voorzien met diverse luxe inbouwapparatuur.

In het verlengde van de keuken vindt u nog een handige extra ruimte. Deze kan uitstekend gebruikt worden als luxe bijkeuken of als werk- en studieruimte. Richt een mooi bureau in bij het grote raam en u kunt ongestoord thuiswerken terwijl u af en toe naar buiten kijkt.

Ruime slaapkamer en sfeervolle badkamer
Op de begane grond vindt u ook de eerste slaapkamer. Netjes afgewerkt en heerlijk ruim, compleet met een flinke raampartij. Ook heeft u vanaf de hal toegang tot de badkamer. Mede dankzij het hout heeft de badkamer een warme uitstraling. In deze badkamer vindt u een dubbele wastafel (zeker geen straf voor gezinnen!), een douche en een separaat ligbad. Na een lange werkdag pakt u hier uw welverdiende ontspanning.

Indrukwekkend perceel
Buiten bent u één met de natuurlijke omgeving. Deze woning ligt op een indrukwekkend perceel met verschillende terrassen en uitgestrekte grasvelden. Geniet van het zonnetje (of de schaduw!) op één van de terrassen, terwijl de kinderen lekker kunnen spelen in het gras. Zit het weer een keer niet mee, dan kunt u plaatsnemen onder de overkapping. Grenzend aan de leefruimte kunt u hier comfortabel genieten van de frisse buitenlucht, terwijl u luistert naar de zacht tikkende regen.

In de tuin vindt u verder nog de berging. Handig voor het opbergen van allerhande spullen, zoals (tuin)gereedschap en de fietsen. De woning is daarnaast voorzien van een inpandige garage en een carport.


Veelzijdige bovenverdieping
Authentieke details zoals het schuine dak geven ook de bovenverdieping die fijne, landelijke uitstraling. Vanuit de ruime overloop heeft u toegang tot twee flinke slaapkamers en een dakterras. Ook is er optie om meerdere kamers te maken, dus de woning kan uitstekend uitgebreid worden met een extra slaapkamer voor de ideale gezinswoning. De woning is tevens voorzien van 18 zonnepanelen (geplaatst in 2016).

Beleving en buurt
Met een vrij uitzicht over de landerijen en een prachtige ligging midden in de natuur kunt u hier heerlijk wonen. De woning ligt op een doorlopende weg, ca. 50 meter vanaf de Hoofdweg waardoor de ligging heerlijk rustig is. Er zit een recht van overpad op de weg naar de woning.

Bellingwolde, met een beschermd dorpsgezicht, is een sfeervol streekdorp met een rijke geschiedenis die zijn weerglans vindt in het karakteristieke dorpsgezicht. Alle nodige voorzieningen vindt u in de nabijgelegen dorpskern, zoals een supermarkt, restaurant en scholen. Voor een middagje winkelen of een welverdiend hapje eten kunt u ook terecht in Winschoten: deze stad bereikt u op 10 minuten rijden. Ook bent u binnen 5 minuten al op de A31 richting Emmen. Toe aan een welverdiend dagje uit? Binnen ruim een half uur bereikt u de Groningse binnenstad.
  • LandNL
  • Type woningvrijstaande woning
  • Bouwjaar1910
  • Aantal slaapkamers3
  • Perceelgrootte6 m2
  • Woonoppervlakte320 m2
  • Inhoud900 m3
Buurt gegevens/postcode gebied 9695
Nederland
 Gebied
Totale oppervlakte (hectaren)
4373
Oppervlakte land (hectaren)
4319
 Bebouwing
Aantal woningen (particulier)
1510
Gemiddelde woz waarde van een huis
64436
 
91663
Aantal bedrijven
11
Percentage industrie en bouwnijverheid
15%
 
18%
Percentage commercile dienstverlening
47%
 
63%
Percentage niet commercile dienstverlening
38%
 
17%
 Bevolking
Aantal inwoners per km2
163
 
2411
Aantal inwoners
3420
Percentage mannen
50%
 
49%
Percentage vrouwen
51%
 
51%
Percentage niet in een gezin
17%
 
20%
Aantal gezinnen
990
Gemiddelde gezinsgrootte
2.79
 
3.05
Percentage gezinnen met kinderen
52%
 
61%
Percentage 0 tot 14 jaar
15%
 
18%
Percentage 15 tot 24 jaar
11%
 
12%
Percentage 25 tot 44 jaar
25%
 
30%
Percentage 45 tot 64 jaar
34%
 
25%
Percentage 65 en ouder
15%
 
13%
Percentage allochtoon
1%
 
7%
 Financieel
Gemiddeld inkomen per bewoner
9601
 
10026
Gemiddeld inkomen per ontvanger
13359
 
15269
Percentage lage inkomens (<12025 €)
47%
 
39%
Percentage hoge inkomens (>21000 €)
16%
 
22%
Percentage met uitkering
28%
 
18%