Details woning

Hendrik Westerstraat 40 9665 AM Oude pekela
Vraagprijs: € 435.000,-
Verkocht
Print dit object Terug naar het overzicht
Aan de "rustige kant" van het Pekelderdiep, daar waar de provincie Groningen er zeer veel waarde hecht om deze voor de nabije toekomst bevaarbaar te houden voor waterrecreatie in de provincie, staat deze in 1993 gebouwde vrijstaande levensloopbestendige woning met een woonoppervlak van 152 m2 op een zeer ruim perceel van 4.446 m2. De woning beschikt over een ruime fraai aangelegde tuin met vrij uitzicht over de landerijen en met vijver op het zuiden die veel privacy biedt en diverse bijgebouwen welke voor diverse doeleinden geschikt zijn. Aan de zijkant van de woning is een af te sluiten toegangspoort naar onder andere de garage en de tuin.

Klik op de 3d-tour om de woning alvast van binnen te bekijken!

Indeling:
Via de overdekte ingang aan de zijkant van de woning komt u in de hal. Hier bevindt zich de meterkast met 9 groepen en krachtstroom, ruimte voor stofzuiger, trapopgang naar de eerste verdieping, toilet, de badkamer met bad en vaste wastafel, ruime slaapkamer (15,7 m2) met uitzicht op de tuin, toegang tot de woonkamer (30 m2) met open keuken welke voorzien is van een gas kookplaat, combi-magnetron, grote koelkast, RVS wasemkap, bijkeuken met CV (2021), witgoedaansluitingen en achteruitgang naar de tuin en de aangebouwde serre (20,4 m2). De serre is voorzien van een gaskachel en een grote schuifpui zodat u van het weidse uitzicht kunt genieten.

Eerste verdieping:
De trap in de hal leidt naar de overloop op de eerste verdieping. Hier bevinden zich twee slaapkamers (15 m2) met balkon, ruime knieschotten en een ruime bergruimte met de mogelijkheid voor een 3e slaapkamer en/of douche. In de voorste slaapkamer bevindt zich nog een luik naar de bergzolder.

Tuin:
De achtertuin bestaat uit een ruim terras, groot gazon met diverse fruitbomen, vijver, diverse bijgebouwen met overkappingen, diverse zitjes en wordt omgeven door struiken waardoor er veel privacy is en een weids uitzicht over de achterliggende landerijen. De ligging op het zuiden maakt dat u hier de hele dag van de zon kunt genieten.

Bijzonderheden:
* Ruime en sfeervolle vrijstaande woning aan het Pekelderdiep
* Levensloopbestendig
* Drie slaapkamers met de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer
* Het terras aan de achterzijde is voorzien van een uitval zonnescherm.
* Diverse bijgebouwen met overkapping waaronder een vrijstaande stenen garage (ca. 38m²) met vliering
* Ruime tuin, met vijver, diverse fruitbomen, mogelijkheid voor het houden van een moestuin en een weids uitzicht over de landerijen.
* Op loopafstand bevinden zich diverse voorzieningen zoals diverse supermarkten, winkels en scholen
* Vele actieve (sport-)verenigingen in het dorp
* Via de nabijgelegen A7, A31 en N33 is een goede ontsluiting richting Groningen, Duitsland, Veendam en Assen
* Aanvaarding in overleg
  • LandNL
  • Type woningvrijstaande woning
  • Bouwjaar1993
  • Aantal slaapkamers3
  • Perceelgrootte4 m2
  • Woonoppervlakte152.20 m2
  • Oppervlakte woonkamer29.70 m2
  • Inhoud564.51 m3